Wensvervulling voor Mira Tijssen

Ze heeft er even op moeten wachten, maar eindelijk was het dan zover. Op zaterdag 18 juli jl genoot Mira van de wensvervulling die haar vrienden ruim een half jaar geleden indienden en wonnen.  Vanwege het 5-jarig bestaan van de Winterfeesten Reusel-de Mierden konden mensen een wens doen voor een ander. De wens voor Mira was hartverwarmend. Ze is ongeneeslijk ziek en haar viervoeter Sjors brengt haar veel plezier en troost. En dus werd haar en haar hond een fotoshoot gegund, natuurlijk gehuld in nieuwe kleren.

Stichting Winterfeesten Reusel-de Mierden vond echter een set nieuwe kleren en een fotoshoot wat summier. Als ze op de foto mocht, moest ze er natuurlijk wel tiptop uit zien en haar hond Sjors ook.  Dus kreeg ze eerst een lekkere gezichtsbehandeling en massage en mocht ze daarna aanschuiven bij de kapper. Haar nieuwe kleren en schoenen was ze donderdag al op haar gemak bij XO Fashion, Uniek Mode en Basemans Schoenen uit gaan zoeken. De dag kon dus heerlijk ontspannen beginnen.  Terwijl Mira nietsvermoedend met haar vrienden en ouders zat te genieten van de lunchbeleving bij Bochica, werd haar geliefde viervoeter vertroeteld bij de hondentrimsalon. Geweldig om te zien dat lokale ondernemers Silence Totaal Cosmetique, Hairindustry en Ankies Hondenstyling er geheel belangenloos voor zorgden dat Mira en Sjors er fantastisch uit zagen. Klaar voor de fotoshoot.

Wendy van Haaren fotografie wist met haar geduld, liefde voor honden en aandacht een super mooie fotoreportage te maken. Heel bijzonder dat zij dat voor deze speciale wens met gesloten beurs deed. Tel daarbij op dat het een mooie zonnige dag was en haar vrienden en ouders er een hele gezellige dag van wisten te maken, en je snapt dat Mira heeft genoten. En dat was precies de bedoeling toen Stichting Winterfeesten Reusel-de Mierden vorig jaar de wensboom bedacht. Voor en door mensen, precies wat deze wens heeft uitgestraald. Stichting Winterfeesten Reusel-de Mierden is dan ook dankbaar dat ze een bijdrage heeft kunnen leveren aan een bijzondere, mooie dag voor Mira en een herinnering om te koesteren.