Heb jij een goed idee voor een nieuw volksfeest?

Na vijf prachtige edities van De Winterfeesten is het tijd voor vernieuwing. We hebben twee ‘Coronajaren’ achter de rug en de huidige locatie is in 2022 niet meer beschikbaar. Daarom is het tijd voor een nieuw plan. Het bestuur van Stichting De Winterfeesten Reusel – De Mierden heeft daarom besloten te stoppen met de organisatie van De Winterfeesten.

Natuurlijk willen wij dat er een nieuw ‘Volksfeest’ voor in de plaats komt en daarom zijn wij op zoek naar een club mensen met nieuwe ideeën die volgend jaar een maatschappelijk evenement willen organiseren in het centrum van Reusel.

Wat kun je doen?

Heb jij met je vrienden, familie of Vereniging een goed idee en wil je dit graag organiseren? Stuur dan een e-mail met de opzet, activiteiten en jullie bezetting naar info@winterfeesten-reusel-de-mierden.nl.

Let op, het idee moet voldoen aan een aantal voorwaarden:

  • Een evenement ‘voor en door iedereen’; oftewel een maatschappelijke insteek;
  • Georganiseerd op een locatie in het centrum van Reusel;
  • Financieel haalbaar.

Buiten deze voorwaarden mag je je helemaal uitleven. Het is niet noodzakelijk om een winterevenement te organiseren en het mag natuurlijk ook een dag of enkele dagen duren.


Wat kun je verwachten van de Stichting?

Indien er een geschikt evenement zich aandient tussen de aanmeldingen, zal de Stichting dit idee ondersteunen met het opgebouwde netwerk, goodwill, communicatiemiddelen en een opstart budget. 

We zijn enorm benieuwd naar jullie plannen. Vermeld in de e-mail graag je naam en de namen van je teamleden, je plan en waarom dit evenement waardevol is voor Gemeente Reusel – De Mierden.

Wij zien jullie plannen heel graag tegemoet!